Onderhoud en service

Autogarage Johan Boerlage Edam service en onderhoud

Renault Boerlage  is de ideale partner voor het onderhoud en service of het repareren van uw Renault of Dacia. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid door Renault en kennen daardoor uw auto als geen ander. Met behulp van de modernste apparatuur, speciaal ontworpen voor de modellen van Renault, kunnen wij direct een diagnose stellen en een eventueel mankement snel verhelpen.

Het Renault onderhoudsprogramma staat voor duidelijkheid: constante intervallen tussen de onderhoudsbeurten en all-in prijzen waar u op kunt rekenen. Worden er tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties geconstateerd, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Heeft uw Renault of Dacia een onderhouds- of servicebeurt nodig, maak dan snel een afspraak!

Wilt u weten welke prijs u kunt verwachten voor een onderhoud en service beurt, het vervangen van de distributieriem of andere werkzaamheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt van ons een duidelijke offerte verwachten tegen een aantrekkelijke prijs.

Scroll naar boven