Leasing & Financiering

Bij Renault Boerlage begrijpen we dat de aanschaf van personenauto’s als bedrijfswagens een kostbare overweging is voor ondernemingen. Daarom bieden wij uitgebreide leasing- en financieringsmogelijkheden om een aanschaf van een bedrijfswagen toegankelijker te maken. Ontdek waarom onze flexibele oplossingen de ideale keuze zijn voor ondernemers.

Leasingopties voor Personenauto’s als Bedrijfswagens

  1. Operationele Lease: Met onze operationele leaseoptie kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een auto voor zakelijk gebruik. U betaalt een vast maandbedrag waarin alle kosten, zoals onderhoud, verzekering en belastingen, zijn inbegrepen. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

  2. Financial Lease: Financial lease biedt u de mogelijkheid om eigenaar te worden van de auto terwijl u de betalingen spreidt over een vooraf bepaalde periode. U profiteert van fiscale voordelen, zoals renteaftrek, en behoudt de flexibiliteit om het voertuig op uw balans te zetten.

  3. Shortlease: Heeft u tijdelijk een personenauto als bedrijfswagen nodig? Onze shortlease-optie biedt de flexibiliteit van een korte looptijd, zonder langdurige verplichtingen. Ideaal voor projecten, tijdelijk personeel of als u de markt wilt verkennen voordat u een definitieve beslissing neemt.


Financieringsopties voor Personenauto’s als Bedrijfswagens

  1. Flexibele Betalingsplannen: Onze financieringsopties zijn afgestemd op uw cashflow en budget. Wij bieden flexibele betalingsplannen met concurrerende rentetarieven, zodat u de personenauto kunt aanschaffen zonder dat het een grote impact heeft op uw bedrijfsfinanciën.

  2. Snel en Efficiënt: Wij begrijpen dat tijd kostbaar is voor ondernemers. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte afhandeling van financieringsaanvragen, zodat u snel de weg op kunt in uw nieuwe bedrijfsauto.

  3. Persoonlijk Advies: Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste leasing- of financieringsoptie. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Heeft u een lease auto gekocht bij een andere garage, deze auto’s nemen wij graag in onderhoud! Investeer in de groei van uw bedrijf met onze leasing- en financieringsopties voor personenauto’s als bedrijfswagens. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven