APK keuring

Renault Boerlage is uw betrouwbare partner voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw voertuig. Wij begrijpen dat de APK een essentieel onderdeel is voor zowel uw veiligheid als de wettelijke gesteldheid van uw auto. Ontdek waarom u voor uw APK-keuring bij ons aan het juiste adres bent.

Deskundige APK-keuring bij Renault Boerlage

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs staan garant voor een grondige en professionele APK keuring. Wij voeren een uitgebreide inspectie uit om ervoor te zorgen dat uw voertuig voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieunormen. Hierbij controleren wij onder andere de volgende punten:

  1. Remsysteem: Uw gehele remsysteem wordt uitvoerig geïnspecteerd, inclusief remblokken, -schijven en -leidingen.
  2. Verlichting: Alle verlichting van uw auto, van koplampen tot knipperlichten, worden gecontroleerd en afgesteld voor optimale zichtbaarheid en veiligheid.
  3. Banden en Ophanging: Wij inspecteren de staat van uw banden en controleren de ophanging. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig stabiel en veilig op de weg blijft.
  4. Uitlaatsysteem: Een grondige inspectie van het uitlaatsysteem om ervoor te zorgen dat het aan de milieunormen voldoet.
  5. Stuurinrichting en Vering: Een nauwkeurige controle van de stuurinrichting en vering om een soepele en veilige rijervaring te waarborgen.
Transparantie en Klantgerichtheid

Bij Renault Boerlage streven we naar transparantie en klanttevredenheid. Tijdens de APK-keuring informeren wij u duidelijk over eventuele bevindingen en stellen we samen met u een plan op voor eventuele noodzakelijke reparaties. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw voertuig niet alleen aan de wettelijke eisen voldoet, maar ook dat u met een gerust hart de weg op kunt.

Wacht niet tot het laatste moment; plan vandaag nog uw APK-keuring bij Renault Boerlage in Edam. Onze professionele service en toegewijde team staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en conform de wet op de weg blijft. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek waarom wij uw vertrouwde partner zijn voor de APK van uw voertuig.

Scroll naar boven