Kleine of grote onderhoudsbeurt

Ontdek onze uitgebreide servicepakketten voor zowel de kleine als grote onderhoudsbeurt, waarmee we streven naar optimale prestaties en duurzaamheid van uw auto.

Onze kleine onderhoudsbeurt is ontworpen om uw voertuig regelmatig de nodige aandacht te geven. Met een focus op detail voeren onze ervaren monteurs een grondige controle uit op essentiële onderdelen. Dit omvat onder andere het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter, het aanvullen van alle belangrijke vloeistoffen, een inspectie van de remmen en banden, evenals een grondige controle van de verlichting en elektronica.

Voor diepgaande zorg en langdurige betrouwbaarheid bieden wij ook een uitgebreide grote onderhoudsbeurt. Deze omvat alle aspecten van de kleine beurt, aangevuld met extra aandacht voor detail. We vervangen het luchtfilter en de bougies voor een optimale motorprestatie, inspecteren de distributieriem indien van toepassing, en controleren het uitlaatsysteem, de ophanging en stuurinrichting voor een complete en grondige service.

Uw auto dient gecontroleerd te worden op basis van aangegeven kilometerstanden en fabrieksintervallen. Als u zich aan deze afspraken houdt, zorgen wij dat uw auto in topconditie blijft.

Bij Renault Boerlage begrijpen we dat elk voertuig uniek is, daarom passen we onze onderhoudsbeurten aan de specifieke behoeften van uw auto aan. Met onze toewijding aan kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid, zorgen we ervoor dat uw auto in topconditie blijft, klaar voor elke rit. Plan vandaag nog uw afspraak en geef uw voertuig de zorg en aandacht die het verdient.

Scroll naar boven